Eet je mooi logo

Teriyaki-biefstuk met noedels

Ingrediënten
400 gr broccoli
150 gr Chinese eiermie
4 bosuitjes
2 biefstukken (circa 100 gr per stuk)
4 el teriyaki woksaus (kant en klaar)
3 tl sesamzaadjes
2 el margarine (of boter of een bak- en braadproduct)

Bereidingswijze
Snijd de stronk van de broccoli en verdeel de groente in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met de broccoli in kokend water in 4 à 5 minuten gaar, roer af
en toe om. Snijd ondertussen de bosuitjes in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes. Verhit in een wok de margarine en schroei de biefstuk
in 2 minuten op hoog vuur rondom dicht. Schep de bosuitjes en de teriyaki marinade door de biefstuk en roerbak het geheel nog 1 minuut. Giet de mie en de broccoli af.
Serveer de mie en broccoli met de plakjes biefstuk erop en sprenkel de saus en de sesamzaadjes eroverheen.