Eet je mooi logo

Meer variatie in groente: nieuwe innovaties bij Albert Heijn

Artikel door:

Google

Omdat groenten en fruit veel voedingsstoffen bevatten en weinig calorieën dragen ze niet alleen bij aan je gezondheid, maar ook aan een mooie huid, haar, tanden en nagels. Als je op meerdere momenten van de dag groente en fruit eet kom je gemakkelijker aan de aanbevolen 250 gram groente en twee stuks fruit per dag. Met een aantal nieuwe innovaties op het gebied van groente en fruit producten wil Albert Heijn klanten helpen om gezonder te eten en meer te variëren. Door met de lunch bijvoorbeeld doperwtenspread op de boterham te smeren, en in een Italiaans gerecht pasta te vervangen door courgette spaghetti.

Alternatief voor pasta of rijst

Als je rijst of pasta wil vervangen omdat je minder koolhydraten wil eten of omdat je graag meer groente eet, dan is er nu een alternatief. Albert Heijn introduceert in het verse schap rijst gemaakt van verse bloemkool, tagliatelle van wortel en spaghetti gemaakt van courgette. AH pasta en rijst van groente, 400 gram, € 1,99

Voor de lunch en ontbijt: verse groente- en fruitspreads

De nieuwe spreads zijn gemaakt van verse groente en fruit. Er zijn geen suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen aan toegevoegd. De spreads zijn vervaardigd zonder verhitting en je kunt kiezen uit de volgende smaken:5 groentespreads; wortel, pompoen, rode biet en de combinaties bloemkool-paddenstoel en doperwten-munt4 fruitspreads; aardbei, framboos, bosvruchten en tropische mixZe zijn lekker op brood en de fruitspreads kunnen bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met kwark en andere yoghurtproducten. De producten liggen in het koelversvak vlakbij de sla en rauwkost. 

Groente--en-fruitspreads.jpg

AH verse groente- en fruitspread € 1,99

Voor bij de warme maaltijd: verrassende wokgroenten

Met wokken bereid je snel en gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd. In de schappen van Albert Heijn liggen 7 nieuwe AH Excellent wok- en roerbakgroente. De producten hebben verrassende en bijzondere ingrediënten zoals groene aspergetips, tatsoi, verse babymaïs en shiitake. Het assortiment wordt ook aangevuld met 5 nieuwe woksauzen zonder geur-, kleur- en smaakstoffen: teriyaki-honing, sesam-soja, groene curry, chili-knoflook en sweet-sour. Daarnaast zijn alle wok- en roerbakproducten in een nieuw jasje gestoken. Ook is het schap ingedeeld in verschillende keukens: de Aziatische, de Italiaanse en overige keukens zoals de Mexicaanse. 

Wokgroenten

AH Excellent wok- en roerbak groente € 2,99
AH verse woksauzen € 1,49