Eet je mooi logo

Koop boek Eet je mooi in 28 dagen

Je kunt crèmes smeren. Je kunt een cosmetische ingreep overwegen. Maar wil je er graag goed uit (blijven) zien, dan heb je vanaf nu nog een andere keuze. Een eenvoudige, betaalbare aanpak waarvan het effect wetenschappelijk bewezen is. Te mooi om waar te zijn? Na het lezen van de informatie op deze website of het boek "Eet je Mooi in 28 dagen" weet je wel beter. Bestel het boek online bij Bol.com voor slechts 12,95 Euro.

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie, zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk. Op dit principe is het nieuwe beautydieet Eet je Mooi gebaseerd. Als je dit ‘dieet’ 28 dagen volgt, zult je het resultaat in de spiegel zien. We beloven je een stralende, rustige huid en gezond glanzend haar. Schoonheid van binnenuit dus.

Jij eet al gezond? Dat denk je maar dat is in de praktijk niet zo: we eten te weinig groente, fruit en vis. Wij laten je zien hoe je lekker en gezond kunt eten waardoor je huid en haren in topconditie worden gebracht en je weer de mooiste versie wordt van jezelf. 

Libelle-cover-nr-36.jpgHet leuke aan het dieet is dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Geen exclusieve ingrediënten: alles wat je nodig hebt kun je kopen in de supermarkt of op de markt. Geen ingewikkelde recepten: alle gerechten zijn snel en simpel te bereiden. Dus ook met een krappe beurs of een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi makkelijk inpassen. Het boek geeft je de recepten en tips om er binnen 28 dagen fantastisch uit te zien. Als je verder geen extra's neemt zul je bovendien 1 tot 2 kilo per maand afvallen.

Libelle schrijft over Eet je Mooi: "Al na 4 weken is het effect zichtbaar: de huid straalt en is rustiger, de aanmaak van collageen neemt toe en dus verminderen rimpeltjes. En dat zijn geen loze beloftes".

Waar te koop?
Het boek is online te koop via Bol.com. Bestel hier voor slechts 12,95 Euro.

Eet je Mooi in 28 dagen, het beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek
ISBN 978-81684217

Copyright 2024. All rights reserved.