Eet je mooi logo

Lago Maggiore Villa Aminta Beauty en Spa

Artikel door:

Google

Lago Maggiore Villa Aminta Beauty en Spa


Aan de oever van het Lago Maggiore is het luxe Villa e Palazzo Aminta gevestigd, een van de mooiste hotels in Italië waar zowel de gasten van het hotel als andere bezoekers van buiten lichaam en geest weer helemaal tot rust kunnen laten komen. De natuurlijke grot die onder het hotel ligt is omgetoverd tot een wellness-ruimte in Taj Mahal sfeer. Deze Grotta Palazzo Aminta heeft muren van marmer, ingelegd met gouden patronen en prachtig, diffuus licht. Je vindt er een Turks bad, een ijswaterval, een ruimte met verschillende belevingsdouches en jacuzzi met kleurentherapie. Een bezoekje aan deze zeer luxe, maar kleine wellnessruimte kost 45 Euro per dag. Je kunt de Grotta ook 2 uur exclusief voor jezelf en je vrienden huren voor 450 Euro (maximaal 10 personen).

lago maggiore aminta golfbed.jpgBeauty en Spa
In de wellness ruimte kun je helemaal tot rust komen voordat je eventueel andere behandelingen ondergaat. De behandelingen die dit hotel aanbiedt zijn geïnspireerd op oude oosterse rituelen. Er zijn 6 luxe behandelkamers, die ieder in een eigen sfeer zijn ingericht. Zo is er een speciale ruimte waar je een massage met behulp van golvend water, gecombineerd met kleurentherapie kunt ondergaan. Terwijl je op de behandeltafel ligt wordt je lichaam gemasseerd met warm, golvend water en worden de kleuren in de ruimte aangepast aan de energie die jij op dat moment nodig hebt (50 minuten 150 Euro). Ook is er een speciale Shiatsu ruimte waar behandelingen voor 2 personen gegeven worden (100 Euro, 50 minuten per persoon)
Uiteraard zijn er nog veel meer behandelingen mogelijk die allen worden afgestemd op de klanten. De gezichtsbehandelingen met Dr. Murad of met het exclusieve eigen merk Camellias varieren van 90 Euro per 50 minuten tot 150 Euro voor 90 minuten. 

Het hotel
Overnachten kan ook: het luxe hotel biedt kamers aan vanaf 320 Euro per nacht. Wil je iets bijzonders, boek dan  de Liz Taylor Suite met uitzicht over het meer (1480 Euro per nacht.) Voor de gasten die niet gestrest willen raken door te lange tijd in de file: het hotel beschikt gelukkig over een helikopterservice. Meer informatie over dit 5-sterrenhotel vind je hier

Bijzonderheden:
De Beauty en Spa van het hotel is dagelijks geopend van 10 tot 20 uur. Wel even vooraf een afspraak maken. Telefoon: +39.0323.933 818. Pallazo Aminta Beauty and Spa, Via Sempione Nord 123, 28838 Stresa, Italië.