Eet je mooi logo

Hotel Aazaert in Blankenberge

Artikel door:

Google

Hotel Aazaert in Blankenberge

Eet je mooi pts


Plan eens een weekendje Blankenberge aan de Belgische kust en geniet daar volop van de natuur, de zee en de gezonde lucht.  Een prima startpunt om lekker uit te waaien is 4-sterren Hotel Aazaert dat in hartje Blankenberge ligt,  op slechts enkele tientallen meters van het strand en het winkelgebied.  Hier word je vriendelijk ontvangen, je verblijft in luxe kamers en er wordt een fantastisch ontbijt geserveerd. In het voorjaar en zomer kun je ontspannen op het dakterras en in de winter kun je gebruik maken van de gezellige zitruimte met open haard. 

aazaerthaard.jpg

Aazaert Spa
Het wellnesscentrum met bijbehorend schoonheidsinstituut bevindt zich op een aparte verdieping. In een rustgevende sfeer kun je je zintuigen laten prikkelen door de geneugten van een verwarmd zwembad, 70° sauna met lichttherapie, 90° en infraroodsauna, hamam, voetbaden, douches en aparte relaxruimte. In de spa wordt gewerkt met de producten van Baborganic van Babor, een witte, door de natuur geïnspireerde gezichts- en lichaamsverzorging.  
Een van de topbehandelingen is de Scen Tao of Asia behandeling die tot doel heeft lichaam en geest te ontspannen en te herstellen. Speciale Babor Shiatsu-massagegrepen brengen de levensenergie of de Qi weer tot stromen. Deze in Japan ontwikkelde vorm van manuele lichaamstherapie verwijdert storingen door druk op de menselijke huid. Een aanrader om helemaal tot rust te komen. 

aazaertzwembad.jpg

Review Spa Scen Toa behandeling
Het begroetingsritueel concentreert zich voornamelijk op mijn voeten die met Relaxing Massage Oil worden ingewreven en gemasseerd. Een eerste kennismaking met mijn behandelaar en een heerlijk gevoel voor een beloftevolle reis van totale ontspanning. Daarna volgt de Scen Tao Peeling waarbij het peelingproduct wordt afgestemd op mijn huid. Na de douche voel ik hoe zacht mijn huid geworden is. 

Dan begint de hotstone massage. De verwarmde massagestenen uit lavagesteente (uit Arizona) behouden hun warmte bijzonder lang. Samen met de  langzame bewegingen van de behandelaar zorgt dit voor een algemeen gevoel van pure rust. Ik voel dat ik me helemaal kan ontspannen, val zelfs bijna in slaap. Tot slot voert de schoonheidsspecialiste een drukpuntmassage op maat uit. Na de behandeling voel ik me helemaal rustig. Ik geniet nog even na met een heerlijk glaasje thee en voel me helemaal zen. 

aazaartbehandeling2.jpg

Verblijf
Wat het hotel zo bijzonder maakt is de persoonlijke benadering. Alle medewerkers in het hotel doen er alles aan om het je zo veel mogelijknaar de zin te maken. Dat geldt voor de receptioniste, de bediening in het restaurant en in het bijzonder voor de schoonheidsspecialiste die de beautybehandeling uitvoert.  Het ontbijt is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit diverse soorten brood, vers fruit, vleeswaren en eieren en allerlei vers geperste sapjes. 

De ligging van het hotel is uitstekend!  Het hotel ligt op loopafstand van het casino en de boulevard. In de directie omgeving vind je allerlei restaurantjes. Ook is het hotel een mooi vertrekpunt voor wandelingen langs de zee of in de duinen.

aazaertduin560.jpg