Eet je mooi logo

Stresa, Centro Benessere Stresa, Italie

Artikel door:

Google

Stresa, Centro Benessere Stresa, Italie

Eet je mooi pts


Aan de westoever van het Lago Maggiore, in het stadje Stresa, bevindt zich het Grand Hotel des Iles Borromées. Vanuit dit hotel heb je een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore, de Borromée-Eilanden en de omringende Alpen. In een luxe ambiance vind je hier het Centro Benessere Stresa, dat werkelijk alles, maar dan ook alles in huis heeft om je mooier en/of je gezonder te maken. Onder leiding van een medische staf worden er 4 programma's aangeboden: health en wellness, sport en vitaliteit, anti-stress en herstel van de energetische balans. 


Ieder programma bevat medische check-ups en voor iedere gast een op maat gemaakt dieet. Dagelijks maak je onder  leiding van een Personal trainer een ochtendwandeling, krijg je een medisch consult en doe je mee aan diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness of water gym. Naast het actieve gedeelte heb je ook toegang tot de Spa en krijg je  schoonheidsbehandelingen en/of massages die bij het gekozen programma horen. Je verblijft vol pension in het luxueuze hotel waar je gezond eet en waar men er alles aan zal doen om je in de watten te leggen. Na afloop van het programma keer je tevreden weer naar huis en heb je geleerd hoe je je nieuwe levensstijl in je dagelijkse leven kunt integreren.

Health en Beauty programma

Dit intensieve programma  helpt je om je silhouet te verbeteren, de huid te verjongen en in het algemeen je jeugdigheid te behouden. 
Vanaf  €  2750 per week / €  1520 per 3 dagen. Indien je dat zou willen kun je tevens diverse cosmetische ingrepen laten uitvoeren zoals het toedienen van botox en injectables.

Sportprogramma | herstel van de vitaliteit
Dit programma is ideaal voor wie van sport houdt, maar ook voor degenen die hun fysieke conditie willen verbeteren en willen leren hoe ze zelf kunnen trainen. Het medische team ontwikkelde verschillende methoden om de spiermassa te laten toenemen of om vet te verbranden. Onder begeleiding van een Personal trainer ga je met je lijf aan het werk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale trainingstoestellen en er vind wekelijks  elektrostimulatie van de spieren plaats. 
Vanaf  €  3060 per week / €  1650 per 3 dagen

Anti-stress programma
Voor degenen die aan de zorgen van iedere dag willen ontsnappen en hun innerlijke welzijIeder programma bevat medische check-ups en voor iedere gast een op maat gemaakt dieet. Dagelijks maak je onder  leiding van een Personal trainer een ochtendwandeling, krijg je een medisch consult en doe je mee aan diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness of water gym. Naast het actieve gedeelte heb je ook toegang tot de Spa en krijg je  schoonheidsbehandelingen en/of massages die bij het gekozen programma horen. Je verblijft vol pension in het luxueuze hotel waar je gezond eet en waar men er alles aan zal doen om je in de watten te leggen. Na afloop van het programma keer je tevreden weer naar huis en heb je geleerd hoe je je nieuwe levensstijl in je dagelijkse leven kunt integreren.n willen herontdekken is het anti-stress programma ontwikkeld. Het programma bevat onder andere yoga-lessen, ademhalingsoefeningen, shiatsu-en watsumassages.
Vanaf  €  3130 per week / €  1680 per 3 dagen

Herstel van de energetische balans
Naast een medische check-up voorziet dit programma in een special bio-energetische check-up om de Yin en Yang balans te evalueren en het natuurlijk herstel van het lichaam te activeren. Het doel is te leren hoe je op een goede manier kunt omgaan met je energie of op welke manier je je energie een boost kunt geven. Naast diverse oosterse massages zijn in dit programma ook acupunctuur sessies,  Cranio Sacraal Therapie en speciale thee-ceremonies inbegrepen.
Vanaf  €  3200 per week / €  1710 per 3 dagen


Voor meer informatie of boeking van dit hotel, klik hier

 

 r-1 wellness centro benessere stresa italie.jpg
 r1 wellness centro benessere stresa italie.jpg
 r-1 wellness schoonheidsbehandeling centro benessere stresa italie.JPG
 r1-entree wellness benessere stresa italie.jpg