Eet je mooi logo

Gardameer, LeFay Resort & Spa, Italie

Artikel door:

Google

Gardameer, LeFay Resort & Spa, Italie

Eet je mooi pts


"Ik voel me compleet ontspannen". Met deze woorden verlaten veel gasten het LeFay Resort & Spa aan het Gardameer in Italië.  Het resort biedt een geheel nieuwe ervaring door een combinatie van ontspanning, een gezonde en verrukkelijke Mediterrane keuken en een verblijf op een prachtige locatie met een ongelooflijk mooi uitzicht op het grootste gedeelte van het Gardameer. Nergens ter wereld worden een luxe accommodatie en de beste Spabehandelingen zo goed gecombineerd met de Italiaanse manier van leven. Niet voor niets heeft Lefay Resort & Spa Lago di Garde onlangs in Baden Baden de prestigieuze internationale Gala Spa Award gekregen voor het meest innovatieve Spa Concept in 2010.

"Ik voel me compleet ontspannen". Met deze woorden verlaten veel gasten het LeFay Resort & Spa aan het Gardameer in Italië.  Het resort biedt een geheel nieuwe ervaring door een combinatie van ontspanning, een gezonde en verrukkelijke Mediterrane keuken en een verblijf op een prachtige locatie met een ongelooflijk mooi uitzicht op het grootste gedeelte van het Gardameer. Nergens ter wereld worden een luxe accommodatie en de beste Spabehandelingen zo goed gecombineerd met de Italiaanse manier van leven. Niet voor niets heeft Lefay Resort & Spa Lago di Garde onlangs in Baden Baden de prestigieuze internationale Gala Spa Award gekregen voor het meest innovatieve Spa Concept in 2010.

Het wellnessresort is er volledig op gericht om haar gasten compleet te ontstressen en er voor te zorgen dat ze hun balans weer terugvinden.  Wie het  luxueuze verblijf verlaat zit weer uitstekend in zijn of haar vel en barst van de energie om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Methode

LeFay Spa combineert de oude principes van de klassieke Chinese Geneeskunde met de moderne westerse techniek om lichaam en geest weer in balans te brengen. Er zijn 7 energie programma's, Energie Flows, ontwikkeld om opnieuw weer energie te krijgen (Qi) door een combinatie van massage, behandelingen, lichamelijke oefeningen en outdoor activiteiten.  Voorbeelden hiervan zijn een antistress programma, een afslankprogramma of een sportprogramma.  Zo is er op het terrein een pad aangelegd van 2,5 kilometer dat niet alleen kan worden gebruikt voor de dagelijkse beweging  maar waarin ook een aantal punten zijn gemarkeerd voor meditatie.

Bij binnenkomst krijg je  een intake gesprek en wordt er een persoonlijk programma voor je samengesteld. Om het maximale resultaat te kunnen behalen uit de aangeboden programma’s beveelt men aan om tussen 3 en  7 dagen te blijven.  Na afloop worden de resultaten met je besproken en krijg je tips  om je levenswijze op een gezonde manier voor te zetten.

Privé spa

Je kunt met je vriend of vriendin gebruik maken van de privé spa’s waar je samen een behandeling kunt ondergaan. De 3 sfeervol ingerichte ruimtes zijn allen geïnspireerd op een Griekse mythe: die van Philemon en Baucis, van Amor en Venus en van Appollo en Eros. Elke behandelruimte brengt de mythe tot leven en neemt je mee in een sensuele reis.  Het is een unieke ervaring voor ieder stelletje, maar ook bijzonder geschikt voor pasgetrouwden die een unieke Honeymoon-bestemming zoeken. 

Aandacht voor het milieu 

Het management van LeFay Resorts gelooft dat een gevoel van persoonlijk welzijn alleen bereikt kan worden als je ook de omgeving respecteert.  Daarom is het hotel zodanig ontworpen dat het volledig één is met de natuurlijke omgeving. Verder voorziet het hotel grotendeels in zijn eigen energie voorziening omdat er gebruikt wordt gemaakt van zonne-energie en biomassa.   

Mede daardoor wordt het traditionele luxe gevoel van glitter en glamour in deze nieuwe Spa vervangen door een gevoel van algemeen welzijn. LeFay gaat verder dan alleen de buitenkant en integreert het wellness gevoel respect voor de omgeving

Verblijf

Een kort verblijf van 3 nachten is er vanaf circa 945 Euro per persoon. Je verblijft dan in de Prestige Junior Suite en mag van alle Spafaciliteiten gebruik maken. Ook ontvang je diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, kruidenthee en aromatherapie die in een eerste consult voor je worden aanbevolen. Er wordt gekookt volgens de gezonde Mediterrane keuken, dat wil zeggen groenten van het seizoen, kort gebakken of gekookt en van zeer hoge kwaliteit.  Een week kost bijna 3000 Euro per persoon. Voor actuele prijzen en boekingen, klik hier

 LeFay Spa Gardameer sauna
 LeFay Spa Gardameer aromatherapie
 LeFay Spa Gardameer zwembad
 LeFay Spa Gardameer sauna
 LeFay Spa Gardameer spa en wellness