Eet je mooi logo

Boedapest, Royal Spa in Corinthia Hotel

Artikel door:

Google

Boedapest, Royal Spa in Corinthia Hotel

Eet je mooi pts


Het huidige Corinthia Hotel, gelegen in het hart van Boedapest, werd voor het eerst geopend als Grand Hotel Royal in 1896 voor de elite van de negentiende-eeuwse samenleving. Nu, ruim 100 jaar later, is het luxe hotel zorgvuldig gerestaureerd en combineert het de rijke ambiance uit het verleden met de uitstekende voorzieningen van een modern 5 sterrenhotel. Wat het hotel zo bijzonder maakt is de imponerende voorgevel, de klassieke Franse Renaissance stijl met marmeren trappen en het adembenemende zes verdiepingen tellende Atrium waardoor je de grandeur van het rijke verleden van dit hotel ervaart zodra je er binnenkomt. Dit gevoel krijg je ook in de Royal Spa, een onderdeel van het hotel, met directe toegang vanaf de Erzsébet Boulevard en het hotel zelf. Het is een van de mooiste moderne City Spa´s van Boedapest met een breed scala aan faciliteiten om je op Koninklijke wijze te laten behandelen of verwennen.

Royal Spa
De Royal spa biedt 1000 m2 rust en welzijn en heeft een breed scala aan faciliteiten, waaronder een 15 meter zwembad, verschillende relaxruimten, 2 sauna´s, een stoombad, 2 jacuzzi’s, een fitness ruimte en diverse behandelruimten voor gezicht en lichaamsbehandelingen, massages, manicure en pedicure. De klassieke ambiance en de ruime relaxruimten geven je een luxe gevoel waardoor je volledig tot rust kunt komen.

Specialiteiten
De Spa biedt verschillende beautybehandelingen aan die worden uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialisten en / of masseurs. Specialiteiten zijn de Ayurvedische behandelingen zoals Abhyanga, een massage met kruidenolie of de Udvartana, een afslankende massage. Ook worden er yogalessen gegeven (zowel individueel als in kleine groepjes) en kun je genieten van de Vichy Belevingsdouche.


Prijs
De Royal Spa is gratis voor hotelgasten van het Corinthia Hotel vanaf 16 jaar en ouder. Het is een heerlijke plaats om na een vermoeiend dagje wandelen of shoppen in Boedapest opnieuw energie op te doen en is dagelijks geopend tussen 06.30 en 22.00 uur. 

Beautybehandelingen of massages kun je vooraf boeken bij de Spa Desk en kosten 70 tot 110 Euro per uur.
 
 boedapest royal spa lobby.jpg
De indrukwekkende lobby van het Corinthia Hotel
 boedapest royal spa rust.jpg
Luxe rustruimte in de Royal Spa
 boedapest royal spa zwembad.jpg
Zwembad in de Royal Spa