Eet je mooi logo

Cannes, Spa in Majestic Barriere Hotel in Cannes

Artikel door:

Google

Cannes, Spa in Majestic Barriere Hotel in Cannes


In april 2010 werd aan de Cotes D'Azur in Cannes de U Spa Barrière geopend. De nieuwe Spa is gevestigd in de vleugel van het Majestic Barrière Hotel en beslaat een ruimte van circa 450m2 met daarin een sauna, een fitnessruimte, een ontspanningsruimte en een 'waterparadijs'. In het waterparadijs onderga je behulp van water, geur, geluid en licht steeds nieuwe belevingen. Zo is er bijvoorbeeld een 'Koude wind' ervaring met blauwe en witte lichten, koel water en de geur van verse mint. Als je dat te koud vindt, kies dan voor de Tropische Regen: oranje licht, water van 39 graden en aroma's van passiefruit. Uiteraard zijn er zeer verfijnde schoonheidsbehandelingen mogelijk waarbij wordt gewerkt met het exclusieve cosmeticamerk Sisley, dat gespecialiseerd is in phytocosmetica en aromatherapie.

 

Zodra je de ruimte betreedt voel je de rust en maak je de eerste stap naar je persoonlijke welzijn. Er zijn vier behandelruimtes, waaronder een ruimte waar 2 personen tegelijkertijd een behandeling kunnen ondergaan.  Sisley heeft een zeer omvangrijk programma van behandelingen voor het gezicht en het lichaam opgesteld. Hierbij worden massagerituelen van over de hele wereld gecombineerd met de kracht van aromatherapie om lichaam en geest samen te brengen. Of het nu gaat om een behandeling voor het gezicht of voor het lichaam, iedere behandeling heeft zijn eigen massagetechnieken en wordt afgestemd op de huid en de wensen van de persoon die de behandeling ondergaat. Een gezichtsbehandeling is er van vanaf 170 Euro per uur en een lichaamsmassage vanaf 140 Euro per uur. De entree tot de wellnessruimte (sauna + hammam + belevingsdouches) bedraagt 15 euro.

Het vijfsterren Majestic Barrière Hotel ligt direct aan zee aan La Croisette en tegenover het Palais des Festivals. Dit hotel is een symbool van luxe en tijdloze elegantie en beschikt over het verfijnde comfort van een paleis en de luxe van een privéstrand. Mocht het weer niet goed genoeg zijn, geen nood:  er is ook een binnenzwembad en een solarium.
Meer informatie over prijs en beschikbaarheid.

Voor meer informatie over prijzen of boeking van dit hotel, klik hier

 

 sisley spa cannes rust.jpg
 sisley spa cannes bad.jpg
 sisley spa cannes behandel.jpg
 sisley spa cannes cosmetics.jpg