Eet je mooi logo

Milaan, City Spa Bulgari hotel

Artikel door:

Google

Milaan, City Spa Bulgari hotel


Het Bulgari Hotel in Milaan ligt vlak bij het Quadrilatero della Moda, de exclusieve modewijk. Vooral tijdens de Milaan Fashion Weeks is dit vijfsterren hotel dé uitvalsbasis van de bezoekers van het mode event. Het heeft een moderne, elegante design inrichting met zwart marmer, groen glas en gouden details. Onder in het hotel bevindt zich de Spa, een rustgevende ruimte waar moderne architectuur gecombineerd wordt met oude schoonheidsrituelen.  Hier kun je even ontsnappen aan het jachtige en drukke leven in de stad. Dompel je onder in het lauwe water van het binnenzwembad (met gouden trappen!) of boek een luxe schoonheidsbehandeling met het exclusieve Bvlgari Gem Essence  in de beautysalon.

 
Bvlgari Gem Essence
Edelstenen worden al jarenlang in huidverzorgingsproducten gebruikt vanwege hun positieve en krachtige eigenschappen.  De verfijnde textuur van Bvlgari Gem Essense, de subtiele geur, de compositie van oligo-elementen en de natuurlijke eigenschappen  geven je huid een  zachte gloed. In de Spa combineert Bulgari kracht van edelstenen met de meest geavanceerde massage technieken.
Voorbeelden van behandelingen die je in de Spa kunt ondergaan
♥ Soin Quintessense de Lumiere, revitaliseert de huid en geeft en een bijzondere gloed, 50 min, € 130
♥ Sion Précieux, laat je huid stralen en maakt het zacht 50 min,  € 150
♥ Soin Joyau Régénérent, de nieuwste anti-aging ontdekkingen en ook de meest effectieve: 1 uur, 20 min € 200

Behalve het kleine binnenzwembad heeft het Bulgari Hotel in Milaan ook nog een Turks bad, een jacuzzi voor 6-8 personen, 5 behandelruimten en een fitnesscentrum. Iedereen kan van de Spa gebruik maken, dus zowel hotelgasten als niet-gasten. De Spa is tussen 6.30 uur en 21.00 uur geopend en de entree bedraagt 
€ 55. 

Voor meer informatie of boeking van dit hotel, klik hier

 

 milaan bulgari zwembad.jpg
 milaan bulgari rust.jpg
 milaan bulgari trap.jpg
 milaan bulgari gem essence.jpg