Eet je mooi logo

Koken met pakjes of zakjes of zelf maken?

Artikel door:

Google

Je hebt zin in een gezonde maaltijd, maar je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan. En dus grijp je in de supermarkt naar zakjes voor een snelle bereiding van soepen en sauzen of naar pakjes met kruidige mixen voor complete gerechten, zoals spaghetti carbonara, bami goreng of hachee. Even een paar verse ingrediënten erbij en snel aan de slag. Thuis gekomen open je de verpakking, gooi je de inhoud in de pan en laat het samen met de verse ingrediënten even pruttelen. Is dit nu echt zo gezond en lekker als het lijkt?  

Bereid je maaltijd met onbewerkte levensmiddelen

Behalve de verse ingrediënten hap je zo een hele lijst smaakversterkers, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, kleurstoffen, emulgatoren en andere hulpstoffen weg. Als je niet weet wat erin zit, waarom zou je dat dan in je lijf stoppen? Veel mensen willen bewust eten, puur eten maar ze missen de kennis om dergelijke gerechten zelf te kunnen bereiden met verse kruiden. Voor deze mensen is Eet je Mooi in 28 dagen een fijn hulpmiddel. 

Zelf maken

In het boek Eet je Mooi in 28 dagen lees je hoe het eten van onbewerkte voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk. Het principe is simpel: je eet zo gezond dat het ook aan de buitenkant te zien is, je ziet er gewoon goed uit.


Je hebt geen exclusieve ingrediënten nodig: alles wat je nodig hebt kun je in de supermarkt kopen, of op de markt. Geen ingewikkelde recepten. Alle recepten zijn simpel te bereiden en staan binnen een half uurtje op tafel. Dus ook met een krappe beurs over een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi gemakkelijk inpassen. Bestel nu het boek Eet je Mooi in 28 dagen bij Bol.com voor slechts € 12,95