Eet je mooi logo

Lekker eten voor mensen met voedselallergie

Artikel door:

Google

Voedselallergie is een vorm van voedselovergevoeligheid. Iemand krijgt dan klachten na het eten van een bepaald voedingsmiddel terwijl een gezonde personen er geen last van heeft. Vaak komen mensen er pas na een lange en vervelende periode van kwakkelen en klachten achter dat voedselallergie de oorzaak blijkt te zijn. Na de eerste blijdschap omdat men eindelijk weet wat de oorzaak is, begint de lange zoektocht naar de manier om een invulling te geven aan de nieuwe levensstijl met meestal een lange lijst van verboden producten. Dat valt niet mee. Er is maar weinig te vinden. Hier en daar een recept, niet altijd even lekker, makkelijk of haalbaar. Verder veel taaie literatuur of artikelen die vooral benadrukken wat er allemaal niet moet en mag als je last hebt van een voedselallergie of –tolerantie. Gelukkig is de oplossing voor deze grote en groeiende groep mensen nu gewoon voorhanden: ZonderMeer magazine. 

ZonderMeer magazine is de allereerste culinaire lifestyle glossy die je niet vertelt wat er allemaal niet mag, maar juist wat je wél mag en hoe je van elke maaltijd een feestje kunt maken! Eet, leef en geniet is het motto van deze glossy, ook als je een voedsel beperking hebt. Juist dan! Boordevol recepten waarvan je de ingrediënten gewoon bij de supermarkt in de buurt kunt kopen, laat ZonderMeer magazine zien dat het niet moeilijk is om samen met je gezin lekker en allergievrij te eten.  

Door het duidelijke icoon-gebruik zie je in één oogopslag voor welke voedseluitdaging het gerecht geschikt is. ZMM verschijnt aan het begin van elk nieuw seizoen, en is het hele seizoen ‘houdbaar’.