Eet je mooi logo

Het Antidieetboek, val af met je gezonde verstand

Artikel door:

Google

Gerrit Jan Groothedde is geen arts of voedingsdeskundige, maar een culinair journalist. Hij wilde graag afvallen en gebruikte daarvoor gewoon zijn gezonde boerenverstand. Gerrit Jan combineerde een paar methoden om af te vallen, waarvan er een aantal voor de hand liggen en niet zelden ook beschreven zijn door anderen. In zijn Antidieetboek heeft hij nergens echt het wiel uitgevonden, maar wat hij wel heeft gedaan is een aantal conclusies getrokken en op zijn manier samengevoegd tot een geheel. Hij viel in 15 maanden tijd ruim 30 kilo af. 

Gerrit Jan Groothedde: 'Dieet is één van de meest misbruikte woorden. Veel mensen zien een dieet als een tijdelijke onderbreking van hun eetpatroon om een bepaald doel te bereiken.Dat werkt niet. Is er iets dat wel werkt? 2,5 jaar geleden woog ik 130 kilo. Op dit moment weeg ik 35 kilo minder. Ik leg in het Antidieetboek niet alleen uit hoe ik op een dag veel te zwaar werd, maar vooral ook hoe ik dat zonder fratsen en moeilijk doen heb terug gebracht naar 95 kilo. Ik geef heel veel informatie en middelen in handen om zelf tot een gezond eetpatroon te komen, compleet met praktische suggesties voor de invulling daarvan. Maar vooral ontzenuw ik de gigantische hoeveelheid mythes die er over ons wordt uitgestort over eten en diëten."

Goed eten en gewicht verliezen is niet moeilijk als je bereid bent de vele marketingmythes door te prikken. Het Antidieetboek geeft je daarvoor de middelen in handen. Vanuit een stevige kennis van zaken en op basis van persoonlijke ervaring opent het Antidieetboek je de ogen. Met tal van praktijkvoorbeelden over de onzin die er vanuit de voedingsindustrie over je wordt uitgestort en met een alternatieve schijf van vijf. Geen boek vol verboden en geboden, maar een boek dat laat zien dat je door je gezonde verstand te gebruiken veel kunt bereiken. 

Het Antidieetboek
Prijs: € 14,99
Auteur Gerrit Jan Groothedde
ISBN 9789000340989