Eet je mooi logo

Nieuwe supermarkt Picnic bezorgt boodschappen gratis thuis

Artikel door:

Google

Tot nu toe is online boodschappen doen in Nederland beperkt aangeslagen omdat er voor afhalen of bezorgen tot wel €12,95 extra moet worden betaald. Bovendien vinden veel mensen het lastig dat ze lang thuis moeten zijn om te wachten op een bezorging. De nieuwe supermarkt Picnic bezorgt je boodchappen gratis thuis.

Boodschappen bestellen via app

Picnic levert alle boodschappen, van dagverse producten als brood, groente en vlees, tot A-merken en een voordelig huismerk. Je bestelt je boodschappen met behulp van een eenvoudige app (voor iOS en Android) waarmee je door de afdelingen ‘swipet’. Betaling vindt in de app plaats, zodat bij aflevering van de boodschappen geen pinpas nodig is. Online boodschappen doen wordt hierdoor een fluitje van een cent en kost niet meer dan vijf minuten.

Gratis bezorging aan huis

De bezorging gebeurt door speciaal ontwikkelde elektrische bezorgbusjes die zijn gekoppeld aan het internet en die door de wijk rijden. Het deed veel testklanten van Picnic denken aan een moderne miniatuurversie van de vertrouwde SRV-wagen, waarvan er vroeger duizenden op gezette tijden door Nederlandse woonwijken reden. Je kunt zelf kiezen welke rit het beste uitkomt en je weet tot op een half uur precies hoe laat de bezorging zal plaatsvinden. Doordat de kosten van deze nieuwe manier van distributie zo laag zijn, kunnen de prijzen voor de boodschappen laag zijn en is de bezorging gratis.

De nieuwe online supermarkt Picnic is in Amersfoort van start gegaan. Na Amersfoort breidt Picnic uit naar andere Nederlandse steden. Het bedrijf heeft geen dure winkels op dure locaties en kan door de innovatieve manier van bezorgen de dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijs gratis thuisbezorgen.