Eet je mooi logo

De schoonheidsspecialiste zou meer moeten weten over voeding

Artikel door:

Google

Dat een gezonde lifestyle bijdraagt aan een mooi uiterlijk hoeven we niemand uit te leggen. Wat je eet heeft effect op de huid, haar, nagels. Als je er beter uit wil zien dan zul je beter moeten eten. Als jij als schoonheidsspecialiste je klanten beter wil adviseren over voeding, dan zou je een opleiding of cursus voeding kunnen gaan volgen. Er zijn heel veel mogelijkheden op dit gebied.

Cursus voeding of gewichtsconsulent

Ben je al schoonheidsspecialie en wil je je nog verder verdiepen in voeding dan zou je een cursus voeding of gewichtsconsulent volgen. Want als je weet wat gezonde voeding is, dan kun je je klant gerichte adviezen geven voor een gezondere huid. 

In een cursus over voeding leer je welke voeding je welke voedingstoffen levert en voor welke producten je op moet passen. Je leert om kritisch te kijken naar een ingesleten voedingspatroon. Zo kun je je klanten beter adviseren over een gezonder voedingspatroon,Hierdoor zal je klant zich gezonder en energieker gaan voelen en dat zie je ook aan de buitenkant.  

In een cursus gewichtsconsulent leer je hoe je mensen kunt helpen om de strijd tegen de kilo's aan te gaan en te winnen. Je leert hoe een snelle, ongezonde leefstijl verandert in een gezonde leefstijl met bewuste voedingskeuzes. Ook leer je hoe je mensen kunt stimuleren en motiveren bij het maken van de juiste keuzes, zodat ze weer op een gezond gewicht komen. Kies voor een cursus die goed is gekeurd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Eet je mooi

Voor een mooi uiterlijk zijn vooral gekleurde groenten (rood, geel, oranje, groen, paars) van essentieel belang. Op deze manier krijgt men over het algemeen van alle vitaminen voldoende binnen. Adviseer je klanten om minimaal twee stuks fruit en twee ons groenten per dag te eten. Veel mensen denken dat ze gezond eten, maar in de praktijk eet men veel minder groente en fruit. Met het boek Eet je Mooi in 28 dagen leer je op welke manier je alle voedingsstoffen in voldoende mate binnen krijgt.  Klanten die deze methode toepassen zullen in de spiegel zien dat ze er steeds beter uit gaan zien en veel meer energie hebben.