Eet je mooi logo

Juvo biologische maaltijdvervangers

Artikel door:

Google

Juvo is een nieuwe manier van eten; gezond, gemakkelijk, biologisch, raw food en puur natuur. Juvo is een ideale manier om gemakkelijk gezond te eten, om af te vallen, om te ontgiften en om aan te sterken door het verhogen van de weerstand en de immuniteit. Juvo heeft vier biologische maaltijdvervangers gemaakt van tientallen gevriesdroogde ingrediënten; glutenvrije hele granen, bruine rijst, groenten, fruit, bessen, wieren (zeewier en algen), kiemen, paddenstoelen, gevriesdroogde grassappen, vitaminen en mineralen. Zonder toevoegingen! Juvo is glutenvrij, biologisch, raw, kosher en plantaardig. Juvo is geschikt voor vegetariërs, veganisten en kinderen vanaf 12 jaar.

Juvo raw whole meal bestaat uit 57 ingrediënten en is een makkelijke manier om gezond te eten. Een complete maaltijd met slechts 140 calorieën. Juvo Slim bevat 55 ingrediënten is speciaal ontwikkeld om af te vallen e te ontgiften. Bevat o.a. hibiscus, groene thee, groene koffie, rode peper, yerba mate, pompoen, rode klaver en cactus.
Juvo Raw green proteïn is een eiwitrijke maaltijdvervanger voor sporters en afslankers. 23 gram licht verteerbare plantaardige proteïnen per maaltijd, 10 gram phytonutriënten en 7 gram voedingsvezel.
Juvo Superfood is zowel als maaltijdvervanger te gebruiken en als smoothiebooster. In je eigen gemaakte smoothie voeg je 1 schap superfood toe. Een selectie van 48 krachtige superfoods.
Gezonde voeding heeft een direct effect op je huid en je uitstraling. Fitter, energieker en gezonder.
Juvo is snel te bereiden in de speciale juvo-mengbeker of in de blender. Het poeder kan gemengd worden met (soya)melk, vruchten- of groentensap, wat, youghurt of combinaties hiervan. Met wat verse of bevroren fruit, noten en eventueel wat honing is een lekkere complete maaltijd snel te bereiden. Wel binnen 40 minuten opdrinken omdat de enzymen na bereiding actief worden.Juvo is online verkrijgbaar bij www.gezondmooislank.nl/webshop en op www.gojuvo.nl staat meer informatie over de produkten.

 

 

 

 

Dit is een gesponsord artikel