Eet je mooi logo

Italiaanse kipfilet met ovenfrites

Ingrediënten
400 gr ovenfrites
2 kipfilets (circa 100 gr per stuk)
3 el pesto
zout en peper
bolletje mozzarella
4 plakjes Parmaham
2 el margarine (of boter of een bak- en braadproduct)
100 gr gemengde sla
2 tomaten
1 bosuitje
Dressing:
magere yoghurt
mayonaise
bieslook

Bereidingswijze
Doe wat magere yoghurt en een beetje mayonaise in een kommetje en meng er wat peper, zout en bieslook doorheen.
Bereid de ovenfrites zoals op de verpakking wordt aangegeven. Smeer de kipfilets in met pesto en breng op smaak met zout en peper. Snijd de mozzarella in hele dunne plakjes en leg deze
op een kant van de kipfilet. Wikkel de kipfilets in de Parmaham en bak ze in de margarine in ongeveer 10 minuten gaar.
Snijd de tomaten in partjes en de bosui in ringetjes. Meng sla, tomaat en bosui in een grote kom door elkaar en maak de salade aan met een lichte yoghurtdressing.
Serveer de omwikkelde kipfilets met de ovenfrites en de salade.

Tip:
Weinig tijd? Koop een kant- en klaar yoghurtdressing