Warme salade met biefstuk en hazelnoten

400 gr krieltjes in de schil, schoongeboend
2 biefstukken
Peper en zout
3 el margarine (of boter of een ander bak- en braadproduct)
2 rode uien
100 gr paddenstoelen
100 gr peultjes
2 el balsamicoazijn
100 gr slamelange
handvol hazelnoten
Bereidingswijze
Kook de krieltjes in gezouten water tot ze gaar zijn. Bestrooi de biefstuk met (versgemalen) peper. Verhit 2 eetlepels margarine in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in ongeveer 5 minuten aan weerszijden bruin. Haal het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie.
Doe nog een eetlepel margarine in de pan erbij en roerbak op hoog vuur de in grove stukken gesneden uien en schep er de paddenstoelen en de peultjes bij. Schenk na 5 minuten de balsamicoazijn erover. Breng op smaak met (zee)zout en (versgemalen) peper. Bak nog 1 minuut al omscheppend op hoog vuur.
Verdeel de sla over 2 grote borden, verdeel er de krieltjes over en schep er het paddenstoelen-groentemengsel overheen. Snijd de biefstukken in reepjes, verdeel ze over de sla en bestrooi ze met de hazelnoten.
Tip:
Eet de hazelnoten die je over hebt als tussendoortje of gebruik ze in een salade.