Eet je mooi logo

Kip met Meditterane roerbakgroenten en rijst

Ingrediënten
2 kipfilets (ca. 125 g per stuk)
3 el margarine (of boter of een bak- en braadproduct)
1 zakje panklare roerbakgroentenmix naar keuze (250 g), bijvoorbeeld Italiaans of Provençaals
200 gr zilvervliesrijst
amandelen
3 el zongedroogde tomatentapenade

Bereidingswijze
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de kipfilet overdwars in 5 plakjes. Verhit in een koekenpan 2 el margarine en bak de kipfilet
in ongeveer 8 minuten bruin en gaar terwijl je ze af en toe keert. Verhit een beetje margarine in een andere pan en bak de roerbakmix al omscheppend
5 minuten. Voeg de amandelen toe en bak al omscheppend 1 minuut mee. Schep tot slot de tapenade erdoor en verwarm die even kort mee.
Serveer de rijst met de groenten en de kipfilet erbovenop.