Eet je mooi logo

Snelle goulash

Ingrediënten
400 gr krielaardappeltjes in de schil, schoongeboend
2 el zonnebloem- of olijfolie
200 gr runderreepjes
1 el margarine (of boter of een bak- en braadproduct)
1 grote ui
150 gr gegrilde paprika’s uit pot
2 Roma tomaten
½ el paprikapoeder
1 el verse peterselie

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C en bak hierin de krieltjes met 2 el olie in 20 minuten bruin. Verhit ondertussen 1 el margarine in een braadpan en bak de runderreepjes al omscheppend 3 minuten op hoog vuur.
Snijd de ui in ringen, de paprika’s in grove repen en de tomaten in grote stukken. Leg de runderreepjes apart en bak in dezelfde pan de ui goudbruin. Schep de paprika en de tomaten bij de uien
en laat het groentemengsel 3 minuten op hoog vuur goed doorwarmen. Voeg de runderreepjes bij het groentemengsel en breng op smaak met paprikapoeder en peper en zout.
Bestrooi met de fijngesneden peterselie en serveer met de krieltjes.