Eet je mooi logo

Nasi met groenten en omeletreepjes

Ingrediënten
200 gr zilvervliesrijst
panklare bami/nasi groenten (pakket 250 gr vers)
100 gr gekookte ham in blokjes
teentje knoflook
2 eieren
zout en peper
4 el margarine (of boter of bak- en braadproduct)
ketjap
sambal

Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de verpakking en laat deze afkoelen. Verhit in een hapjespan de margarine en fruit hierin de knoflook. Voeg er de nasigroenten aan
toe en bak 4 minuten. Voeg de blokjes gekookte ham toe en bak nog 1 minuut. Klop de eieren met een beetje melk en zout en peper. Bak in een andere koekenpan een omelet
van de eieren. Voeg de afgekoelde rijst toe aan het groentemengsel en blijf alles goed omscheppen totdat het geheel door en door warm is. Breng op smaak met ketjap en sambal.
Serveer de nasi en garneer met omeletreepjes.

Tip:
Serveer er wat atjar of komkommer bij, lekker fris!