Eet je mooi logo

Pangasiusfilet met wokgroenten

Ingrediënten
200 gr zilvervliesrijst
2 el margarine (of boter of een bak- en braadproduct)
2 pangasiusfilets
(vers) citroensap
viskruiden
1 ui
½ courgette
1 paprika
kleine stronk broccoli
50 gr taugé

Bereidingswijze
Kook de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. Snipper de ui, was de courgette, paprika en broccoli en snijd ze in stukjes. Zorg dat de broccoli in kleine roosjes
verdeeld is, zodat deze makkelijk meegaren. Kruid de visfilets en besprenkel ze met citroensap. Verhit de boter of margarine in een pan en bak de pangasiusfilets aan beide kanten 3 à 4 minuten. Verhit
ondertussen de boter of margarine in een wok en fruit de ui aan, voeg daarna de courgette, paprika en broccoli toe. Voeg net voor serveren de taugé bij de rest van de groenten en bak nog 1 minuut mee.
Schep de rijst en de groenten op twee borden en leg er de pangasiusfilets bovenop.

Tip:
Gebruik je liever wat grotere roosjes broccoli? Kook ze dan kort (2 à 3 minuten) in een pan kokend water.