Eet je mooi logo

Recepten

Kleurrijke Chili Con Carne


De Mexicaanse keuken staat bekend om zijn intense en gevarieerde smaken, kleurrijke decoratie, en de verscheidenheid van specerijen die het heeft. Chili con carne (Spaans voor chili met  vlees) is een pittige stoofschotel die het altijd goed doet, maar zeker als het koud is buiten. In het traditionele recept van Chili con carne wordt altijd gebruik gemaakt van chilipepers, knoflook, ui en komijn. Meestal worden er ook bonen en tomaten aan toegevoegd. Er bestaan duizenden variaties waarbij voor andere soorten vlees of afwijkende ingrediënten gekozen wordt. Wij geven je ons recept voor de 'eet je mooi' Chili con carne, een variant met mager rundergehakt en heel veel gekleurde groenten. Buen provecho!


Zo maak je het >

Portobello gevuld met pijnboompitjes, spekjes en geitenkaas.


De portobello is de reuzenversie van de kastanjechampignon. Deze megachampignon wordt vaak gebruikt om te vullen. Serveer een gevulde portobello als luxe voorgerechtje. lunch of als hoofdgerecht. 


Zo maak je het >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11