Eet je mooi logo

Parijs: Spa Mandarin Oriental Paris

Artikel door:

Google

Parijs: Spa Mandarin Oriental Paris


Parijs heeft er een nieuwe Spa bij. En wat voor een! Midden in het luxe winkelgebied aan de Rue Saint Honoré werd eind juni 2011 een nieuwe vestiging van Mandarin Oriental Hotels geopend. Daar waar in de meeste hotels in Parijs iedere cm2 volledig wordt volgepropt, ervaar je achter de Art Deco gevel van dit nieuwe hotel een oase van ruimte en rust. Het hotel beschikt over een wellnessruimte van maar liefst 900m2 (een van de grootste hotelspa's van Parijs) waar je luxe wellnessbehandelingen kunt ondergaan in een serene, Oosterse sfeer. Kosten nog moeite zijn gespaard om het hectische hart van Parijs een rustgevende, moderne ambiance te creëren waarin je even helemaal tot jezelf kunt komen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ideaal na dagje shoppen bij Chanel, Dior, Valentino, Hermes of andere luxe modemerken. De eerste celebs zijn er al gespot! 

 

 

Zowel de lobby als de entree van de Spa zorgen ervoor dat je moeiteloos overstapt van een stressvolle. drukke omgeving naar een zeer ontspannen entourage. In alle wellnessruimten is gebruikt gemaakt van de kleuren wit, paars en magento waardoor er een luxe, glamourous, maar toch ook warme sfeer hangt. 

In de Spa vind je een binnenzwembad (14 meter lang) en 7 prive-behandelruimten, waaronder 4 Single Spa Suites en 3 Couple suites. In deze suites vind je alles wat je nodig hebt zoals een privédouche, een bad, een kleedruimte en uiteraard een sfeervolle behandelruimte voor 1 of 2 personen. Je privacy is hierdoor volledig gewaarborgd. In deze suites kunnen niet alleen hotelgasten, maar ook mensen van buiten het hotel terecht voor luxe body- en beautybehandelingen. 

Om lichaam en geest in balans te brengen wordt er bij de behandelingen gebruik gemaakt van producten van Aromatherapie Associates. Voor de samenstelling van deze essentiële oliën worden alleen de best kwaliteit natuurlijke ingrediënten gebruikt in een mix die speciaal voor gasten van het Mandarin Oriental hotel ontwikkeld is. De beautybehandelingen worden uitgevoerd met de meest luxe crèmes van het bekende Franse cosmeticamerk Guerlain: Orchidee Imperiale.

Bij de Spabehandelingen wordt altijd uitgegaan van de individuele behoefte van de gast. De gast kan aangeven waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Wil je over een jetlag heenkomen? Wil je helemaal ontspannen of heb je behoefte om energiek de dag te beginnen? Het personeel geeft aan welke aromatherapie of welke behandeling daar het beste bij past. Deze op maat geadviseerde persoonlijke behandelingen variëren van 370 Euro (2 uur en 20 minuten) tot 550 Euro (3 uur en 20 minuten) en vinden plaats in de suites.

Kijk voor meer informatie op http://www.mandarinoriental.com/paris/spa/

 
 parijs spa mandarin hotel int.jpg

parijs spa mandarin hotel behandel.jpg


parijs spa mandarin hotel bad.jpg