Eet je mooi logo

Verse smoothies to go

Artikel door:

Google

Fruit is niet alleen lekker, puur en fris. Het is ook heel goed voor je lijf. Nieuw in Nederland is JuicyDetails; een keten van trendy juicebars met inmiddels negen vestigingen. En... in rap tempo volgen er meer. Niet voor niets want lekker, gezond en mooi gaan heel goed samen. JuicyDetails maakt juices, smoothies en boosters die passen bij iedere stemming. Of je nou stress te lijf wilt gaan of wat meer balans tussen lichaam en geest kunt gebruiken of... gewoon voor de lekkere trek. Kortom; laat je verrassen door heerlijke combinaties (soms behoorlijk aparte!) van vers fruit en groente. De prijzen van de juices, smoothies en boosters variëren van € 2,75 tot € 4,95. Misschien wat duurder dan een frisdrank bij een fastfoodzaak, maar je krijgt er heel wat waardevolle voedingsstoffen voor terug! 

Beauty smoothies
Verse juices en smoothies zijn de makkelijkste manier om gezond te leven. Als je regelmatig sap drinkt van groenten en fruit krijg je een stralende huid, meer energie en een betere gezondheid. De antioxidanten in fruit en groenten worden nog effectiever als ze worden gecombineerd. En dat is nou precies wat er gebeurd bij JuicyDetails. Alles is 100% vers en daarom vaak beter dan bewerkt of gepasteuriseerd. JuicyDetails heeft verschillende beautysmooties in het assortiment zoals
- Stress Killer (zacht fris) met bietjes, banaan, appel en vetvrij yoghurtijs
- Sweet Passion (zacht zoet) met appel, banaan, kaneel en honing
- Coco Jambo (exotisch fris) met sinaasappel, banaan, ananas, passievrucht, kokosmelk

Grasshot...
In Amerika, Engeland en Australië is het al een hit. Nu is Nederland aan de beurt om kennis te maken met de Grasshot. Dit super gezonde drankje wordt ter plekke geperst van tarwegras (wheatgrass) en zit boordevol vitaminen en enzymen. Zo bevat een 30 ml shot meer vitamine C dan een sinaasappel en meer vitamine A dan een wortel. Tarwegras van JuicyDetails wordt milieuvriendelijk gekweekt en vers geperst. Neem het puur of gemixt in je favoriete smoothie!  
JuicyDetails heeft inmiddels negen vestigingen door het hele land. Zo vind je JuicyDetails ondermeer in Utrecht (Hoog Catharijne), Den Haag, Rotterdam, Amstelveen, Arnhem, Zoetermeer en op Schiphol.