Eet je mooi logo

Nieuw event voor fans van een biologische lifestyle

Artikel door:

Google

Speciaal voor degenen die een biologische lifestyle belangrijk vinden organiseert Ekoplaza op 21 & 22 juni het eerste Ekotown lifestylefestival van Nederland. In het speciale pop-up dorp vind je 2 dagen lang diverse Plaza’s vol informatie en inspiratie op het gebied van biologisch eten, sport, beauty en recreatie. En natuurlijk is er muziek. En dat allemaal midden in het Amsterdamse Bos. Met een EkoTownTicket (DagTicket: € 29,50) op zak word je bewoner van EkoTown! Hiermee kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten.

In ProefPlaza geniet je van kleine gerechtjes en ontmoet je de mensen achter de producten. Boeren en telers geven in BoerenPlaza vol passie uitleg over de herkomst van hun producten. In SportPlaza kun je via bootcamp- en yogalessen (door yoga guru Johan Noorloos) de dag een actief tintje geven (douches aanwezig). Een debat – geleidt door Felix Rottenberg - of lezing over sport, voeding, beauty of de toekomst van ons eten staat centraal in SprekersPlaza. O.a. Wim Hof  alias ‘The Iceman’ is aanwezig. Niels Geusebroek, Van Dik Hout, Tangarine, Jett Rebel, Stevie Ann en ruim 20 andere live acts zie je in MuziekPlaza. Er is een groot mainstage en kleinere podia. Voor de kleine bezoekertjes is er KidsPlaza waar ze op een speelse manier meer over voeding en beweging leren. 

EkoTown is natuurlijk ook duurzaam genieten:
EkoTown is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en middels carshare app’s nodigen we autoreizigers uit om samen te reizen. Kom je uit de buurt, dan loopt er een mooie fietsroute door het Amsterdamse bos naar het terrein.
• Het biologische eten wordt geserveerd in biologisch afbreekbare disposables. 
• Op KidsPlaza zijn biologisch afbreekbare ballonnen, kids kunnen ‘kroepies’ maken – poppen van oude kleding – en papier van olifanten- en paardenpoep!
• Tijdens en na het festival wordt al het afval uiteraard apart gescheiden van elkaar.