Eet je mooi logo

Rauwe cacao zorgt voor verliefd gevoel op Valentijnsfeest

Artikel door:

Google

Waar Chocolate Club negen jaar geleden begon als undergroundfeestje voor ‘rawfoodies’ en insiders is het in 2015 dé maandelijkse uitgaansavond voor een groeiende groep ‘conscious clubbers’ – mensen van alle leeftijden die er een gezonde, bewuste levensstijl op na houden én weten wat feesten is. Een feest waar iedereen helemaal uit zijn dak kan gaan, zonder drank en drugs. In plaats van alcohol schenkt the Chocolat Club Raw Chocolate elixers en energiedrankjes zonder chemische toevoegingen. Het grootste deel van de bezoekers danst de hele avond op muziek van DJ’s, maar chillen bij live muziek is ook mogelijk. Mensen komen terug omdat de avond zelf een feestje is en de volgende ochtend de kater uitblijft. De sfeer is altijd positief en de contacten die gelegd worden zijn diepgaander en vaker van blijvende aard.” 

Valentijnsfeest

Op de Chocolate Club’s CUPIDO editie voor Valentijnsdag moet rauwe cacao in vele vormen er mede voor zorgen dat mensen 'natural high' worden en op een roze wolk terecht komen. Rauwe cacao is één van de beste natuurlijke superfoods. Naast een flinke dosis magnesium, ijzer, zink en koper is het de absolute nummer 1 bron van antioxidanten. Maar het best bewaarde geheim van rauwe cacao is het stofje fenylethylamine dat je het gevoel geeft verliefd te zijn! 

Bij Chocolate Club worden de hele avond speciale ‘Raw Chocolate elixers’ geschonken. De inmiddels befaamde (rauwe) chocoladetaart gaat erin als zoete broodjes maar is toch echt 100% suiker- en glutenvrij. Sinds een jaar is het tevens mogelijk om voorafgaand aan het feest een speciaal (grotendeels rauw) biologisch diner te nuttigen. Hiervoor is het aan te raden vooraf te reserveren. De CUPIDO-editie zal plaatsvinden op 7 februari plaats vinden bij Club Lite op de Jan van Galenstraat.