Eet je mooi logo

Gratis voedingssupplementen voor fastfood lovers

Artikel door:

Google

In de wijk Harajuku in Tokyo, een wijk die bekend staat om zijn vele eetgelegenheden en de nieuwe generatie modebewuste Japanners, is eind april de eerste voedingssupplementenwinkel geopend voor fastfoodlovers. De pop up store met de naam "Fast Food Aid" ziet er uit als een laboratorium. Het is een educatief project met als doel om jongeren bewust te maken van hun eetgewoonten en de invloed daarvan op hun gezondheid. Als je een bon inlevert met de laatste aankoop van een fastfood product als pizza, hamburger of ramen, dan krijg je te horen welke vitaminen en andere voedingsstoffen die in het betreffende product ontbreken. Vervolgens worden er gratis voedingssupplementen verstrekt die deze tekorten aanvullen. Als het een pizza is geven ze 24 tabletten. Als het hamburger, geven ze 20 tabletten.

 

voedingssupplementen fastfood lovers

fast food aid pop up store

 

voedingssupplementen fast food aid japan

winkel voedingssupplementen

Fast Food Aid werd eind april voor een proefperiode van een week geopend. Op dit moment is de winkel gesloten, maar het is de bedoeling om binnenkort te heropenen voor een langere periode.

Ook Nederlanders blijken niet zo gezond te eten als dat ze zelf denken. Misschien dat een dergelijke pop up store in studentensteden ook hier kan werken?

 

Foto’s: www.fastfoodaid.jp